ЕХФ Европска лига (група Д)
Распоред на натпревари:

19.10.2021 – Еурофарм Пелистер – Ним

26.10.2021 – Кадетен Шафхаузен – Еурофарм Пелистер

16.11.2021 – АЕК Атина – Еурофарм Пелистер

23.11.2021 – Еурофарм Пелистер – Татабања

30.11.2021 – Спортинг Лисабон – Еурофарм Пелистер

07.12.2021 – Еурофарм Пелистер – Спортинг Лисабон

15.02.2021 – Ним – Еурофарм Пелистер

22.02.2022 – Еурофарм Пелистер – Кадетен Шафхаузен

01.03.2022 – Татабања – Еурофарм Пелистер

08.03.2022 – Еурофарм Пелистер – АЕК Атина