БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Десерт направен во чест на балерината Ана Павлова во 1922 год., кој плени со својата нежност, крцкавост и свежина.
Се што ви останува е да дојдете во Шумски Фенери и да го пробате, a вашите импресии да ги споделите со нас.

Хотел и Ресторан Шумски Фенери

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here