За поголема безбедност и безбедно пристигнување на нашите скијачки дестинации Ски Центарот Копанки и Ски Центарот Ниже Поле екипите на Македонија Пат навремено се погрижија за расчистување од новата снежна покривка која изнесува од 20-30 см.на Пелистер…

Повелете на Пелистер драги битолчани!