Патниот правец од Инфо Центар (на Лазо Вилата) до Ловечка и понатаму Антена на Баба Планина е во прекин поради неколку паднати дрва. Поголемото количество на влажен снег кој на места е со големина од над 20 сантиметри, ги падна неколку од дрвата кои се покрај самиот патот и со тоа е оневозможен сообраќајот и движењето на вљубениците на природата и планината.

ВИДЕО

Видео и фотографии испратени од Мартина Николовска