БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Локација пред Прилеп, кај клучката за Ново Лагово каде поради поставување на надвозник за индустриската зона во Прилеп е пренасочен сообраќајот…

Фото непознат извор

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here