Како и минатото лето, така и ова со ОГРОМЕН ЌЕФ ви го најавуваме настанот “OUR STREET PART 2”!

Веќе втора година по ред, па може и да се рече дека традиционално Бар Општина и Кус Кус Пицерија, во Четврток 11.07 со почеток во 20:00 часот организираат заедничка дружба зачинета со точено пиво и пица за сечиј вкус!