Основното училиште Даме Груев Битола го прифати #trashchallenge предизвикот. Учениците заедно со нивниот наставен кадар денес денот го искористија и за учење и за чистење на училишниот двор.

Со лично залагање до подобри навики.

Ве поздравуваме и големо БРАВО!

Фото и инфо ОУ Даме Груев Битола