БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

На крајот од летната сезоната група битолчани не дочекаја да се изгради долго ветуваниот затворен базен, бидејќи веќе 30 години се гради досега, и сами со нивните реквизити го ставија во „функција“:

Бидејќи вчера во рекордно време ги собравме потребните потписи и се “уморивме”, денес си зедовме за право малку да “олабајме” во новиот базен во Битола…напишаа на нивниот фејсбук профил независната советничка група од Поинаку.

Од нас остана уште да сме умни и да го наполнат со вода.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here