БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битола меѓу првите градови на Европа, Балканот и Македонија ја доби првата лансирна рампа за програмата на Елон Маск за патување на патници со летала во вселената. Рампата се наоѓа на добро познатата локација кај Областа, каде пред неколку дена најверојатно имаше и пробно тестирање.

Пробното тестирање пред некоја недела

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here