Бесплатен ски- викенд за сите припаднички од понежниот пол, по повод Денот на жената.

За посилниот пол, цената на ски – билетите е:
– за возрасни – дневен ски – билет – 300 денари.
– за деца – 200 денари и
– за панорамски прошетки, едно возење со жичница, – 100 денари.

Работно време:
Петок, сабота и недела од 09 до 16 часот.

Ски Центар Копанки