hdr

ОКТОМВРИ како светски месец за борба против ракот на дојка се обележува секаде во светот, а денес беше обележан и кај нас на Магнолија каде здружението „Златно перо” во соработка со здружението „Јасмин” организираа мал октомвриски панаѓур.