Повелете оригиналната форма од добиеното решение

Инаку за нас наинтересниот дел во ова решение е како на надлежното Министерството не му е јасно за овластеното лице Директорот од с. Грнчари кое пред 20 години кога се доградуваше Домот не бил овластено лице, и за волја на вистината кој знае каде беше, да не размислуваме пред 90-тина години кога сето тоа започна и е забележано во поновата битолската историја:

ДЕЛОТ ОД РЕШЕНИЕТО

Во контекст на соопштението на ПСК Пелистер ви ја доставуваме реакцијата на Општина Битола ТУКА и наше мислење е дека е крајно време да завршат овие политички игри од кои најповеќе губиме ние битолчани. Машки да се седни на заедничка маса и да се решат проблемите кои се од голем интерес за градот и сите нас.

❤️КОПАНКИ ЗА СИТЕ ❤️