hdr

Овие денови Офицерски Дом си ги доби тарабите. Мерка за поздравување, која материјално чини многу малку и која требаше да му се случи уште поодамна пред неговото запоставување. Уште пред 2014 г. На ред е неговата обнова која е најавена за 2019 г.

Тоа што е за фалење ќе си го пофалиме, тоа што е за критика ќе го критикуваме, само за да биди подобро за сите и нема љутење…

п.с. Остатоците од лустерот се во Музејот, да не ги заборавите…