Мало потсетување од синоќешниот натпревар од прекрасната одбрана и фантастичниот гол на нашиот голман Никола Митревски…

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here