Еве неколку слики од пред 22 години. Првиот Одбојкарски клуб Пелистер во самостојна Македонија (1996 година)

Од горе лево:

Претседателство
Роберт Митковски (Среден Блокер) Бр.7
Владимир Трифуновски (Тренер)
Виктор (Крушево) (Примач) Бр.16
Страше Маневски (Коректор) Бр.9
Гаштевски (Техничар)
Синиша (Примач)
Руфусо (Примач левак 😂)

Од долу лево:

Милош Божиновски (Техничар) Бр.4
Никола Шарковски (Примач)
(…..)
Александар Димовски (Примач) Бр.13
Мирче
Никола (Техничар)
Илчо Бечџигеровски (Стручен штаб)


Фото и инфо ОК Пелистер Волеј Битола