Одбојкарките на Пелистер Волеј се најдоа пред објективот на Александар Котевски и Гоце Веселиновски кои направија врвна фотосесија за претстојната сезона 2023-2024..

За повеќе посетете ја нивната фан страна Пелистер Волеј