Во време кога треба да одберете совршено место за одмор во нашата најубава Македонија, имате ваучер за одмор и сакате да добиете се во еден совршен пакет, ХОТЕЛОТ И РЕСТОРАН ШУМСКИ ФЕНЕРИ е вашиот најдобар избор зошто ДОМА СИ Е ДОМА.

Баш тука ќе најдете:

➡️Мир,

➡️Тишина,

➡️Чист воздух

➡️Врвна услуга,

➡️Превкусна храна,

➡️Прекрасен релаксирачки амбиент,

➡️Опкружување од шума

➡️Само неколку чекори од Националниот парк Пелистер.

Сето тоа ќе го добиете во нивниот хотел и тоа со вашиот Ваучер за домашен туризам и вашата Домашна платежна картичка.
Посетете ги и уживајте во убавините кои не опкружуваат.

п.с. Една препорака од нас: Прашајте ги да Ви ја откријат малата тајна за омилениот десерт на нивната гостинка, светската манекенка и фотомодел Наоми Кембпел заедно со приказните од екипата и глумците од најгледаниот серијал на сите времиња “Господар на прстените”.