БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Олеснете си ја сами домашната работа. Од тример за трева направете машина за чистење теписи…

Погледнете како од следното видео на битолчанецот Дејан Киревски:

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here