Сигурно многу од старите мобилни телефони ги имате по дома и едноставно не знаете што да му правите. Битолчанецот Дејан Киревски има еден предлог до сите вас кој можете функционално да го искористите. Направете од нив ефтин алармен систем. На неговото видео погледнете и како:

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here