Нашата битолчанка Каролина Гочева после пауза од 12 години ја објави нејзината нова поп песна:

– Драги мои, како што ви најавив на последниот концерт, по долго време претставуваме нешто ново, забавно и долгоочекувано.

Во соработка со мојот стар другар и соработник Роберт Билбилов – „Од небо до дно“ – напиша Каролина вчеравечер објавувајќи го видеозаписот за новата песна.