БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Од Битола ги имаме и најинвентивниге заштитни маски. Господинот и Госпоѓицата подготвени и испринтани од БАБУК Битола. Нека им е со среќа на младите и да се ќердосаат. Нови времиња со нови предизвици.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here