БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Со професионални предавачи со долгогодишно искуство во работењето, каде ќе ви ги пренесат тајните и правилата на оваа професија. Аплицирајте сега: https://www.vrabotuvanje.com.mk/Rabota/390240/Obuki-za-Krupieriki/

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here