„Фануријата напраена“, не од 9 теста, туку од 9 пати по 9 (машини бетон) … Во чест на Денот на независноста на Македонија и Празникот Св. Фануриј, членови на ПСК „Пелистер“ и наши сограѓани, продолжија со обновата на планинарскиот дом „Копанки“.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here