Како секоја недела така и оваа 05 август 2018 битолчани несебично дадоа сѐ од себе и повторно ја помогнаа санацијата и обновата на опожарениот дом Копанки.

Да ги поздравиме!

Наменска сметка за санација на планинарски дом Копанки
“КОПАНКИ ЗА СИТЕ СИТЕ ЗА КОПАНКИ”

Денарска сметка
500 000000781459
Стопанска банка Битола

Девизна сметка МК075007010001290065

Стопанска банка Битола