БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Вработените на Јавното претпријатие “Стрежево” – Битола, од сè срце Ви посакуваат добро здравје, радосна, среќна и просперитетна година.

СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here