БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

JAMIESON VITAMIN C 500 mg, таблетите за џвакање со природен вкус на портокал, придонесуваат за правилно функционирање на имунолошкиот систем, за намалување на заморот и исцрпеноста, за правилно функционирање на нервниот систем и нормална психолошка функција, за правилно функционирање на крвните садови, за оптимален раст на коскениот колаген, ‘рскавицата и непцата, како и за заштита на клетките од оксидативниот стрес и зголемување на апсорпцијата на железото. JAMIESON VITAMIN C 500 mg, таблетите за џвакање се наменети и за деца и за возрасни. Пакувањето содржи 120 таблети за џвакање.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here