За беспрекорна заштита од вируси и бактерии Ви го нудиме сетот за дезинфекција и заштита.👇👇👇

Сетот вклучува:
1.Divodes FG (за брза дезинфекција на површини без плакнење)
2. Suma alcohol wipes (влажни марaмици за дезинфекција на раце и површини)
3. 5 Vileda крпи за еднократна употреба
4. Blossom заштитни ракавици за еднократна употреба.
⚠️🦠⚠️
ГРАТИС: Domestos🚽🚿🛁

Во пресрет на пролетното чистење, Де-Ло Хигиена Ви предлага комплет сет по најниски цени.

👇👇👇👇
🧹🧽🧼🚽🚿
Сетот вклучува:
1. Cif multipurpose ( за сјајни површини)
2. Cif 2in1 washroom ( за санитарија)
3. Cif degreaser ( одмастувач)
4. PVA Vileda крпа
5. Vileda сунѓер за чистење бања
6. Domestos
7. Vileda гумени ракавици за чистење.

ГРАТИС: 4 ЗАШТИТНИ МАСКИ😷😷😷

Де-Ло ХИГИЕНА, локација ДОВЛЕЏИК после мостот