hdr

Отприлика за недела дена ланецот на продавници за спортска опрема Sport Reality Macedonia доаѓа и на Широк Сокак во Битола!

SR за своите купувачи ќе му понуди богата понуда на спортски обувки и гардероба од брендовите Nike, adidas, Reebook, New Balance, Converse, Lonsdale, Rider, Lotto, Navigare, Cocomo, Kronos, Sergio Tacchini, Ellesse, Diadora, J2C и др.

Како продажен ланец со
ентузијазам го следат урбаниот спортски стил и ќе понудат идеален однос помеѓу цената и квалитетот.
Sport Reality Macedonia нуди широк асортиман на обувки и спортска гардероба во сите спортски линии-за жени, мажи, тинејџери и
деца и др.
За отворањето накнадно ќе бидете известени!

SR добредојдовте во Битола!