Биди тренди, биди ин 😎

Вози електричен тротинет по АКЦИСКА цена! 🛴

MIGLIORI TOBI електричните тротинети се практични, брзи, лесни… Изработени од најквалитетни, лесни, но издржливи материјали кои се користат во авио индустријата. Имаат моќна батерија која овозможува движење и до 25 km, моќен мотор кој постигнува брзина и до 25 km/h, три мода на движење, LED осветлување…

Се полнат брзо и се одлични за справување со градскиот метеж.

ГАРАНЦИЈА; 12 месеци

Купете ги во СИНПЕКС, генералниот импортер за Македонија или нарачајте на 078/328-340.

Ве очекуваат…