Ден за паметење во Болница Плодност од Битола. Како што објавија на нивната официјална фејсбук страна во последните 12 часа на одделот по неонатологија се родија 16 новороденчиња што за нив е нов рекорд со кој успешно ја започнуваат 2022 година. На нивните родители заеднички им посакуваме многу радост и среќа.