БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолските ди-џеи Љубиша Милошевски и Јаков Алексовски повторно ја освоија македонската музичка сцена со нов микс – видео кое го посветија на чуварите на јавниот ред и мир.

Двајцата музичари наидоа на доста позитивни коментари.

Битолчани очекуваат уште многу вакви изненадувања и музичко уживање од овие двајца ди-џеи.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here