Нов кафе бар Централ наскоро ќе се отвора во Битола.

На познатата локација каде некогаш беше слаткарница Битола и последно ONE и VIP, после период од неколку месеци напуштен и празен дуќан ќе се отвора нов кафе бар. Тука ќе можите на самиот Широк Сокак да уживате во кафето но овојпат со бесценетиот поглед кон Саат Кулата.

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Почитувани бизнисмени битолчани. Повелете со инвестиции во нашиот град, а ние другите битолчани сме тука за да ви ја дадеме потребната поддршка и почит која ја заслужува вашата великодушност. Само за убавината и опстојувањето на нашиот град.

Битола била и ќе биди!

Нека е аирлија и со среќа!

И една ноќна…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here