БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Вечерва од 18.00 до 21.00 часот СКИ ЦЕНТАРОТ НИЖЕПОЛЕ продолжува со работа и за радост на многумина ќе има НОЌНО СКИЈАЊЕ. Ниските температури ќе се задржат само уште неколку дена и веќе од петок снегот може повеќе и да го нема. Затоа искористете ги максимално можностите кои Ви ги нуди Ски центарот Нижеполе и повелете на стаза.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here