БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчани знаат како да го компензираат недостатокот од ноќно скијање и за тоа баш му е добредојдена сегашната состојба на улиците…

Апел до сите вас : Уживајте на снегот и правете го тоа безбедно и за вас и другите учесници во сообраќајот.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here