БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

На 30 мај 2018 г. Битола доби нешто ново и тоа комплетно нов ноќен клуб во прегратките на Пелистер. Денес за истиот на неговата фан страна има информација дека се отстапува, изнајмува или комплетно се продава.

Како и да е да се надеваме дека следно ќе биде уште подобар почеток…

Извор фан страна Paradiso Night Club

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here