Ве покануваме овај петок на 21.02.2020г. во 20.00 ч. на уште една Дегустација на вино во месецот на виното , овој пат со вината на Бовин.

Поминете една прекрасна ноќ уживајќи во 5 вина комбинирани со 5 совршени кулинарски специјалитети од нашите мајстори на кујната.

Цената на мени картата е 1000 ден.

Настанот ќе биде збогатен со звуците и гласот на Чупињата.

За сите информации и резервации побарајте не на 047 293 030 или 075 395 213.