Почитувани вљубеници во виното!
Со задоволство Ви го претставуваме нашиот настан за дегустација на вино “Ноќ на виното” .
Во чест на бербите на грозје кои се во полн ек сакаме да го прославиме вкусот на македонското вино искомбиниран со превкусни мезиња, закуски и десерти во магично опкружување на нашиот ресторан и тераса. Посебно изненадување подготвуваме со музиката за да го надополни претставувањето на вината на 5 винарии: Бовин, Камник, Стоби, Лазар Винарија и Венец Винарија.
Цената на картата е 800 ден.

Резервации на 075 395 213/ 047 293 030

Побрзајте бројот е ограничен.