Почитувани читатели и љубители на снегот и свежиот планински воздух оваа недела на ден Водици 19.01.2020 година во 12.00 часот ќе имате можност последните денови од распустот да ги поминете на прекрасното сонце, чистиот воздух, топлиот чај со рум, санкањето со жива свирка на бендот ,,Ние, запирка другарите”.

Ве очекуваме да си повелите на заедничко дружење…

🎸🎹🎤🎶🛷🥤☕!!!

Фотографии Ски Центар Стрежево