БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

При денешната прошетка на Пелистер не можевме а да не го промашиме Инфо Центарот на Баба Планина, или “На Лазо вилата” како што ние битолчани знаеме да си ја речиме. Тука погледот ни запре во новите столбови и новите заѕидани држачи кои најверојатно се спремни за да се почни со оградување на Инфо Центарот.

Денес е празничен ден и информации од нив не можевме да добиеме.

Да се надеваме дека ова е дел од некоја убава содржина која ќе го збогати нашиот заборавен Национален Парк кој е прв во Македонија…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here