БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Супер понуда во Портал Кафе!

Уживајте повторно во вкусот на омилениот појадок и најдоброто кафе на Широк Сокак по промотивна цена од 120 денари.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here