Иноваторот Дејан Киревски од Битола со неговата необична лопата стигна дури до Русија каде е нај споделувана од тамошните веб страници.

За комплетно успешен проект ќе рачунаме дури тогаш кога оваа необична лопата ќе биде применета и најпосакувана за жителите на Црна Гора…😊

Погледнете:

Стариот велосипед можи да Ви се најди во многу ситуации. Ова е уште еден пример:

Да се надеваме дека до година ќе има и понуда од Фондот за иновации или другите заинтересирани субјекти кои се занимаваат со иновации и слично. Браво Дејан.