Монтажна гаража направена од над 300 пластични шишиња се наоѓа во месноста Стрчин кај црвичето св. Пантелејмон во Битола. Идејата, макотрпната работа и резултатот си го направија своето.

Секоја чест за инвентивноста мајсторе!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here