БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

После формирањето на фејсбук групата “Битолски проблеми од локалната власт се формира контра фејсбук група со име “Решени битолски проблеми” каде сите посочени недостатоци се решаваат моментално и веднаш има фотографија од лице место, со пред и после, само заради поголема веродостојност и автентичност на решениот проблем.

Во прво време битолчани мислеа дека се работи за фотомонтажа заради што се упатуваа на лице место и правеа селфи со навистина решениот проблем.

Ситуацијата замина до тие граници да проблемот и пред да настани се предвидува и веднаш започнува со негово решавање со што и се загрозува опстојувањето на оваа група за Битолски проблеми.

Како дел од локалната власт е врвен светски експерт за успех, Брајан Трејси кој најверојатно е дел од и оваа група и знае како да се стане покреативен со употреба на неговите сознанија и искуства.

Тој и во неговата книга ни ги открива 21 докажани техники што можете да ги примените веднаш за решавање на проблеми и да почнете да добивате исклучително продуктивни идеи.

Со цел за справување на новонастанатата ситуација фејсбук групата Битолски проблеми започна со нејзино само распуштање и мирување до доаѓање на некоја друга неспособна градска власт.

(дека 1 Април, си знаете😉)

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here