БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес недела, 01 јули 2018 година е уште еден успешен ден од новата историја за планинарскиот Дом Копанки која како иницијатива на ја предводат битолчани заедно со ПСК Пелистер. Како што беше најавено, сѐ е јавно и транспарентно, се копаат стопите за новите столбови кои ќе ја потпираат новата плоча. На ред се шаловките и полека, пополека Домот Копанки го добива својот лик како посигурна и поцврста градба…

Вие сите кои сакате да помогнете тоа може да го направите на овие сметки:

Наменска сметка за санација на планинарски дом Копанки
“КОПАНКИ ЗА СИТЕ СИТЕ ЗА КОПАНКИ”

Денарска сметка
500 000000781459
Стопанска Банка Битола

Девизна сметка МК075007010001290065 Стопанска Банка Битола

Благодариме!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here