БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Неда Арнериќ и Феџа Стојановиќ за време на нивната претстава “Се извинуваме, многу се извинуваме” која во текот на вчерашниот ден се одигра во Големата сала на Центарот за култура во Битола. Фотографија Сашо Ставрев.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here