Најпрво ги спои работата, но набрзо потоа и музиката. Артисти кои имаат голема љубов кон музиката и пеат со огромна емоција, го направија својот прв дует.

” Овој дует беше едно ново и одлично искуство во кое вложивме многу труд и љубов. Мислам дека ја доловивме емоцијата која што е многу важна во еден дует и балада како што е оваа. Се надевам дека ке уживате во оваа наша изведба.” – ни пренесе Мартин.

” Ова беше мојот прв дует и беше доста забавно да се сними. Нашето другарство и посветеноста која што ја имаме резултираа со реализирање на овој проект. Преку мнигу работа и смеа испадна ова дело во кое се надевам дека ке уживате.” – за крај додаде Наталија.