БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Здраво на сите! Сакам со вас да споделам фотографии од нашата посета во Битола каде заедно со моето семејството за празникот Св. Петар го почуствувавме македонското гостопримство кое е најдобро на светот!

Диане Начковски во фб групата MummasMacedonianHomestyle

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here