БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолската инвазија на Виена и Виенер Штадхале арената продолжува. Нашите сограѓани се жедни за ракомет, а нашата богата ракометна традиција испреплетена со нашата македонска историја го доловува тоа вистинското кое вреди да се покажи насекаде низ светот.

Секоја чест за нашите битолчани!

НАПРЕД МАКЕДОНИЈА ❤️

Фотографии испратени од Александар Ковачев и Гол.мк

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here