Имајќи ја во предвид моменталната состојба и моќта на пациентите во време на COVID-19 пандемијата, ние се солидаризираме со нашите пациенти и нудиме дополнителен попуст за изведување на PCR тест за присуство на SARS CoV-2.

REAL TIME PCR ТЕСТ за COVID-19
Намалена цена: 2.500 ден за една особа
Фамилијарен пакет
за две особи 2.400ден. (по особа)
за три особи 2.300 ден. (по особа)
за четири особи 2.200ден. (по особа)

*Тестовите се сертифицирани и признати за патување во странство.

Повеќе информација тука 👉http://ow.ly/68Tc50ErlI4

Закажете термин на 👉 047/208-883 и 076/208-880