Дечките од “Трицикло Кафе” покрај нивното кафе оваа година настапуваат со нивна нова креативна идеја.

Овој пат на битолското Шеталиште имаме трицикл каде со најголема љубов се подготвуваат највкусните мини палачинки , прелиени со различни видови на кремови и крцкави додатоци.

Убави, вкусни и тренди, мини палачинки со многу љубов направени!

Погледнете како се подготвуваат и да си повелите на Шеталиште…